Kopimaskiner og printere

Vores primære fysiske produkter er kopimaskiner og printere, men en maskine er sjældent en løsning i sig selv. Dokumenter skal håndteres, transporteres og lagres sikkert og stabilt – uden nedetid, spildtid eller uhensigtsmæssige driftsudgifter. Den rette kobling af hardware og software sat i spil med erfaren teknisk rådgivning. Det er vejen til målbar succes og konkrete besparelser i vores verden.

 

Vi har et tæt samarbejde med Konica Minolta, HP og Epson, men da vores ultimative fokus er på, at vores ydelser skal stå mål med dine ønsker som kunde, kan vi uden problemer både levere og servicere alle andre mærker af kopimaskiner og printere. 
Digitaliseret dokumenthåndtering og lette arkiveringsløsninger er et stort behov hos mange virksomheder. Evnen til at skabe en sund og overskuelig cyklus mellem printede og digitale dokumenter er her en vigtig faktor. Faktisk bruger ansatte i gennemsnit 7,4 timer om ugen på at lede efter data. Det er et vilkår vi gerne vil ændre på. 

Et samarbejde med IT Group startes med et gratis besøg i din virksomhed. Her diagnosticerer vi jeres behov ud fra digitale og fysiske spor medarbejdere efterlader i virksomhedens hverdag. Det er den bedste og mest ærlige vej til et troværdigt overbliksbillede. Herfra skaber vi intelligente løsninger.

Behov inden for print, scan og kopi er ofte udgangspunktet for den første kontakt til os, men spørgsmål som sikker digital dokumenthåndtering, digital dokument genkendelse, follow-me print, personlige nøglebrikker og detaljeret drifts- og energioptimering bliver hurtigt relevante og vigtige elementer i den samlede løsning.

Vores mål er at lette jeres arbejdsdag og reducere jeres udgifter. Derfor har vi Danmarks bedste teknikere og verdens bedste leverandører med på vores hold. 

Har du lyst til selv at besøge os og se vores produktsortiment, så er du velkommen i Kolding, Horsens, Aarhus og Ballerup. Vi er lagerførende på branchens vigtigste mærker og kan levere fra dag til dag.

 

 

Fordele ved at vælge os

Du skal vælge os, fordi vi er i øjenhøjde med vores kunder
- og vi altid værner om et langvarigt samarbejde der skaber værdi for begge parter.

20 års erfaring

Vores solide brancheerfaring giver overblik og erfaring. Det gør os skarpe til at skabe den helt rigtige løsning til jeres behov. Ingen er ens.

Driftsikkerhed

Vi arbejder med de bedste leverandører og produkter på markedet. Det sikrer dig stabil drift og innovative løsninger.

Egen kontaktperson

Jeres egen faste kontaktperson som kender dig, jeres forretning og behov der kan opstå, før de bliver et muligt problem. Det gør jeres hverdag lettere og billigere.

Landsdækkende

Vi dækker hele Danmark med samme store serviceniveau for alle vores kunder. Hos os er alle vigtige.

Loyalitetsprogram

Langvarige relationer skaber sund forretning for begge parter. Igennem vores loyalitetsprogram belønner vi den tilgang.

Up to date

Vi sørger for jeres udstyr altid er up to date. Vi optimerer konstant og servicerer jeres udstyr med faste intervaller. Vi søger altid at skabe besparelser på jeres vegne.

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtigende tilbud.

Kontakt It Group