Starten på løsningen. En gratis analyse

Et grundigt og gratis teknikerbesøg er starten på ethvert samarbejde vi indgår. I den gratis printanalyse analyserer vi indgående din virksomheds arbejdsgang og behov omkring hardware/ software, korrekt håndtering af personfølsomme oplysninger og GDPR-vilkår ved digital dokumenthåndtering og over til simple elementer som antal kopier der foretages og evt. specielle ønsker til printkvalitet. Dertil har vi et stort fokus på energioptimering og reduktion af miljøbelastning. Som regel er vi i stand til at foretage en markant optimering for vores kunder, og i 8 ud af 10 tilfælde skaber vi besparelser hos de virksomheder, vi besøger. Vi er stolte af at have Danmarks dygtigste og mest serviceorienterede teknikere på vores hold. 
Vores gratis analyse danner grundlag for det tilbud, vi sender til dig efter vores besøg. De fleste vælger en serviceaftale, som går ud på, at man enten køber eller lejer det rette antal kopimaskiner hos os, og så følger der service og support med. Når du har brug for vores hjælp til et af dine produkter, er vi hurtigt på pletten - både som support på telefonen og ude i din virksomhed, når den uforudsete situation opstår. Din tryghed og stabilitet i den digitale drift er vores adelsmærke.

Fordele ved at vælge os

Du skal vælge os, fordi vi er i øjenhøjde med vores kunder
- og vi altid værner om et langvarigt samarbejde der skaber værdi for begge parter.

20 års erfaring

Vores solide brancheerfaring giver overblik og erfaring. Det gør os skarpe til at skabe den helt rigtige løsning til jeres behov. Ingen er ens.

Driftsikkerhed

Vi arbejder med de bedste leverandører og produkter på markedet. Det sikrer dig stabil drift og innovative løsninger.

Egen kontaktperson

Jeres egen faste kontaktperson som kender dig, jeres forretning og behov der kan opstå, før de bliver et muligt problem. Det gør jeres hverdag lettere og billigere.

Landsdækkende

Vi dækker hele Danmark med samme store serviceniveau for alle vores kunder. Hos os er alle vigtige.

Loyalitetsprogram

Langvarige relationer skaber sund forretning for begge parter. Igennem vores loyalitetsprogram belønner vi den tilgang.

Up to date

Vi sørger for jeres udstyr altid er up to date. Vi optimerer konstant og servicerer jeres udstyr med faste intervaller. Vi søger altid at skabe besparelser på jeres vegne.

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtigende tilbud.

Kontakt It Group