Miljø med omtanke

IT Group arbejder målrettet på at være en foretrukken partner for vores kunder i en fælles ambition om at skabe så klima og miljøvenligt et aftryk som muligt. En bæredygtig fremtid er et fælles ansvar. 
Vi tror på de små skridt og valg med omtanke. Derfor fokuserer vi på produkter og leverandører som har en aktiv tilgang til miljøforbedrende initiativer, inden for de produkter vi forhandler og udlejer. 
Når vi installerer nye produkter sikrer vi automatisk, at vores kunder bruger deres ressourcer med omtanke. Vores kunder skal nyde godt af systemindstillinger, der er designet til yderligere at reducere miljømæssige påvirkning. Det giver besparelser for både kundens økonomi og vores fælles natur. Vi arbejder målrettet på at vores indsats kan bidrage positivt til vores kunders CSR-indsats. 
Group IT arbejder eks. med digitale værktøjer, der måler præcist, hvor meget papir, blæk og strøm, der bruges på et kontor. På denne måde kan kunden evaluere, hvilke miljømæssige besparelser det er muligt at opnå med valg af printere, blæk og papirtyper. Hermed kan miljøbelastningen eks. mindskes ved at skifte til ressourceoptimerede produkter fra vores førende leverandører. Mængden af unødvendige prints, spildt strøm og blanke papirer uden gavn der produceres hver eneste dag er ikke ubetydelig. Alle skridt tæller.


Her kan du finde miljøpolitikken for nogle af vores største samarbejdspartnere:

Fordele ved at vælge os

Du skal vælge os, fordi vi er i øjenhøjde med vores kunder
- og vi altid værner om et langvarigt samarbejde der skaber værdi for begge parter.

20 års erfaring

Vores solide brancheerfaring giver overblik og erfaring. Det gør os skarpe til at skabe den helt rigtige løsning til jeres behov. Ingen er ens.

Driftsikkerhed

Vi arbejder med de bedste leverandører og produkter på markedet. Det sikrer dig stabil drift og innovative løsninger.

Egen kontaktperson

Jeres egen faste kontaktperson som kender dig, jeres forretning og behov der kan opstå, før de bliver et muligt problem. Det gør jeres hverdag lettere og billigere.

Landsdækkende

Vi dækker hele Danmark med samme store serviceniveau for alle vores kunder. Hos os er alle vigtige.

Loyalitetsprogram

Langvarige relationer skaber sund forretning for begge parter. Igennem vores loyalitetsprogram belønner vi den tilgang.

Up to date

Vi sørger for jeres udstyr altid er up to date. Vi optimerer konstant og servicerer jeres udstyr med faste intervaller. Vi søger altid at skabe besparelser på jeres vegne.

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtigende tilbud.

Kontakt It Group