Softwareløsninger

Det giver god mening og sund bundlinje at optimere arbejdsgange via intelligent software som kan gøre hverdagen lettere og mere smidig for medarbejdere.

I dag har stort set alle danske virksomheder en multifunktionel printer (MFP). Udfordringen er at de data, der bliver behandlet af printere og scannere alt for ofte bliver et overset område i forbindelse med tiltag, der bliver gjort i mange virksomheder for at overholde persondataforordningen. Et ansvar der påhviler virksomheden at overholde.

De fleste MFP har i dag direkte adgang til harddiske og digitale hukommelser over længere perioder. Den slags digitale opbevaringscentraler rummer ofte store mængder af personfølsomme data. Disse gateways skal sikres og de digitale døre dertil bør have dokumenterede procedurer for hvem, hvor og hvordan de må og skal benyttes.

Sikkerhedsbrud og risiko for datatyveri er blevet en standard mange virksomheder må forholde sig til i dag. Dokument og datasikkerhed ligger derfor højt på vores dagsorden i de langsigtede samarbejdsaftaler med vores kunder. Intelligente softwareløsninger som kan monitorere og administrere brugergenkendelser og alarmere ved sikkerhedsbrud, så snart de sker. Det er konkrete eksempler på, hvor vi gør en markant forskel hver dag for vores kunder. Det gør vi ved at arbejde systematisk og integreret med softwareløsninger til de printere og kopimaskiner der enten købes eller lejes gennem os. Vi arbejder med de højeste ISO certificeringer og anvender derfor kun softwareløsninger som kan leve op til de strengeste internationale krav.

Vi tror på merværdi gennem intelligente løsninger i krydsfeltet mellem hardware og software. Den tilgang giver så håndfaste resultater og tilfredse kunder, at vi de sidste fire år er blevet udnævnt til Gazelle virksomhed af dagbladet Børsen.

 

 

Fordele ved at vælge os

Du skal vælge os, fordi vi er i øjenhøjde med vores kunder
- og vi altid værner om et langvarigt samarbejde der skaber værdi for begge parter.

20 års erfaring

Vores solide brancheerfaring giver overblik og erfaring. Det gør os skarpe til at skabe den helt rigtige løsning til jeres behov. Ingen er ens.

Driftsikkerhed

Vi arbejder med de bedste leverandører og produkter på markedet. Det sikrer dig stabil drift og innovative løsninger.

Egen kontaktperson

Jeres egen faste kontaktperson som kender dig, jeres forretning og behov der kan opstå, før de bliver et muligt problem. Det gør jeres hverdag lettere og billigere.

Landsdækkende

Vi dækker hele Danmark med samme store serviceniveau for alle vores kunder. Hos os er alle vigtige.

Loyalitetsprogram

Langvarige relationer skaber sund forretning for begge parter. Igennem vores loyalitetsprogram belønner vi den tilgang.

Up to date

Vi sørger for jeres udstyr altid er up to date. Vi optimerer konstant og servicerer jeres udstyr med faste intervaller. Vi søger altid at skabe besparelser på jeres vegne.

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtigende tilbud.

Kontakt It Group